Breaking News
24 Μαΐου 2017

Με δύο ακόμα μετάλλια επιστρέφει από το Μόναχο η Άννα Κορακάκη.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη συγκεκριμένη πόλη της Γερμανίας και επανέλαβε τον άθλο του Ρίο αλλά... αντίστροφα.

Συγκεκριμένα, η Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών 25μ. και το χρυσό στο Αεροβόλο Πιστόλι 10μ.!

Φυσικά, εκείνο που ξεχωρίζει είναι η εντυπωσιακή της σταθερότητα αφού σε όλες τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται μέσα στα μετάλλια κάτι που τόνισε και η ίδια στο σχετικό post που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

"Ναι ναι ναι! Είναι χρυσό! Mετά το χάλκινο στα 25μ, κατέκτησα το χρυσό σήμερα στα 10μ στο Παγκόσμιο του Μονάχου, κάνοντας ένα εκπληκτικό σερί...Πέντε συνεχόμενες διεθνείς διοργανώσεις με διπλά μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα!" έγραψε χαρακτηριστικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics