Breaking News
24 Μαΐου 2017

Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές των πληρωμάτων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο Ρατσίτσε (26-28/5) όπου αναμένεται να υπάρξει μεγάλος συναγωνισμός.


Μαζική αναμένεται η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή στο Ρατσίτσε της Τσεχίας με τα ελληνικά πληρώματα να έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στην προσπάθειά τους για διάκριση.

Πιο αναλυτικά τις περισσότερες συμμετοχές έχει το σκιφ των ανδρών όπου μετέχει ο Βασίλης Αγγελόπουλος όπου έχουν δηλώσει συνολικά μέρος 23 πληρώματα.

Ακολουθεί το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών όπου οι Γιάνναρος-Μαγδανής θα αγωνιστούν μαζί με άλλα 20 πληρώματα . Το σκιφ ελ βαρών βαρών όπου θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Κόνσολας συγκεντρώνει 19 συνολικά αθλητές ενώ η τετράκωπος άνευ όπου θα αγωνιστούν οι Άγγελος Γιαννατζης-Στέφανος Ντούσκος-Απόστολος Γιάννατζης-Νίνος Νικολαϊδης (ΦΩΤΟ) έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 πληρώματα όσα και στο σκιφ των γυναικών που θα αγωνιστεί η Κατερίνα Νικολαϊδου. Τέλος στο διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών όπου αγωνίζονται οι Πέργουλη-Εμμανουηλίδου θα πάρουν μέρος 11 συνολικά πληρώματα.

Από τους 532 αθλητές κι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος οι άνδρες είναι 262 στη βαριά και 91 στα ελαφρά και οι γυναίκες 145 στη βαριά και 36 στην ελαφριά.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics