Breaking News
25 Μαΐου 2017

Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε τουρνουά Δημοτικών Σχολείων της περιοχής.

 


Την επίβλεψη είχαν οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γιάννης Βαρελτζής, Στέλιος Αλεπουδέας και Κώστας Κότσιρας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Πήραν μέρος περισσότερα από 200 παιδιά, ενώ παρόντες ήταν πολλοί καθηγητές φυσικής αγωγής και δάσκαλοι από τα σχολεία της περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καλαμπάκας Κώστας Ράντος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που επέλεξε να έρθει στον Δήμο μας και να διοργανώσει αυτή την όμορφη εκδήλωση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθότι το χάντμπολ είναι ένα ομαδικό άθλημα που δεν είναι γνωστό την περιοχή μας και με αυτό τον τρόπο ήρθαν τα παιδιά σε επαφή μαζί του, όχι μόνοι σε θεωρητικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.

Τα παιδιά χάρηκαν πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι την επόμενη ημέρα στο σχολείο αντί για μπάσκετ και ποδόσφαιρο, έπαιζαν χάντμπολ! Είμαστε πάντα θετικοί σε τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον και θα τις στηρίξουμε για να κάνουμε το χάντμπολ γνωστό την περιοχή».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics