Breaking News
26 Μαΐου 2017

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Άρση Βαρών είχαν οι μικροί μαθητές του Καστελόριζου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας βρέθηκε στο πιο απομακρυσμένο σχολείο της Ελλάδας και έδειξαν στους μικρούς φίλους τα μυστικά του αθλήματος των δυνατών.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Άρσης Βαρών Χρήστος Τριφύλλης και η Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη έδειξαν σε περίπου 40 παιδιά τα μυστικά του αθλήματος των δυνατών και τις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι που προάγει και καλλιεργεί η Άρση Βαρών.

Το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν πραγματικά μεγάλο, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και μέσω skype με τον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα. Στους ιθύνοντες της Άρσης Βαρών έκανε τρομερή εντύπωση η ωριμότητα των μαθητών. Οι ερωτήσεις που έκαναν ήταν πολύ εύστοχες, είχαν ουσία κι ενημερώθηκαν πώς ζει ένας πρωταθλητής στην καθημερινότητά του. Η συζήτηση ήταν εξαιρετική και τα παιδιά αποκόμισαν μοναδικές εμπειρίες από την επικοινωνία που είχαν με τον Πύρρο Δήμα.

Η επίσκεψη στο Καστελόριζο εντάσσεται στο πρόγραμμα εκμάθησης των Ολυμπιακών Αθλημάτων και του Ευ Αγωνίζεσθαι σε μαθητές σχολείων απομακρυσμένων περιοχών της χώρας που υλοποιεί το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας σε συνεργασία με την ΕΟΑΒ.

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας μοίρασαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ παρέδωσαν στο σχολείο ένα πολυμηχάνημα και αθλητικό εξοπλισμό για το γυμναστήριο. Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ και τον αθλητικό εξοπλισμό προσέφερε η εταιρία Alterlife.

Η πρωτοφανής θετική αντίδραση των παιδιών, αλλά και των κατοίκων, οδήγησε τους ιθύνοντες της ΕΟΑΒ που βρέθηκαν στο Καστελόριζο να εξετάσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, προκειμένου να πραγματοποιηθούν στο νησί προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics