Breaking News
26 Οκτωβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός Superfoods που αντιμετωπίζει στις 21:05 (ΕΡΤ 1) τη γερμανική Μπάμπεργκ στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στη δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. 

Στα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια θα αναμετρηθούν στις 20:00 ο Ερυθρός Αστέρας με την Μπαρτσελόνα, στις 20:45 η Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και στις 21:05 η Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Γαλατάσαραϊ.

Για τη δεύτερη νίκη ο Αρης στο Basketball Champions League

Με στόχο το δύο στα δύο ο Αρης υποδέχεται απόψε στις 21:00 τις... αρκούδες (Μπερς) της Μπάκεν από τη Δανία στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics