Breaking News
27 Οκτωβρίου 2016

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Coach», υποστήριξε, ότι χρειάζεται τους ...εχθρούς του, για να προχωρήσει μπροστά: «Το ποδόσφαιρο μου έχει διδάξει ότι πρέπει να χρησιμοποιώ αρνητικούς ανθρώπους ως κίνητρο.

 Πραγματικά χρειάζομαι τους εχθρούς μου. Με βοήθησαν να επιτύχω όλα αυτά που έχω κερδίσει. Κανείς δεν είναι πιο απαιτητικός από εμένα για τον εαυτό μου,» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που στη συνέχεια μίλησε για τον Μέσι: 
 «Δεν είμαστε καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Τα ΜΜΕ αναφέρονται σε  μία μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά αυτό δεν ισχύει,» πρόσθεσε. «Ο Ζιντάν είναι ένα  τέλειο παράδειγμα  στα αποδυτήρια. Πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, κερδίσαμε το Champions League. Hταν μια μεγάλη σεζόν για μένα και ότι είναι ο σωστός προπονητής για την Ρεάλ. Βλέπω τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ως πατρική φιγούρα. Όλοι οι προπονητές μου ήταν σημαντικοί, αλλά όταν έφτασα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήμουνα παιδί. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και αυτό που χρειαζόμουν τη στιγμή εκείνη, ήταν κάποιος σαν τον Σερ Άλεξ. Ο Μουρίνιο ήταν ο μεγάλος στοχαστής. Μελετούσε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».  Ανέφερε τον Ασλει Κόουλ, ως σκληρότερο αντίπαλό του: « Δεν σου έδινε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να αναπνεύσεις. Ήταν ένας παίκτης τόσο γρήγορος και δυνατός». Τελειώνοντας είπε ότι θαύμαζε Φίγκο και Ρουί Κόστα, αλλά ποτέ δεν ήθελε να μιμηθεί κανέναν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics