Breaking News
27 Οκτωβρίου 2016

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για την αντίδραση των παικτών του αλλά και για τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από τη Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκθειάζει την εμφάνιση των παικτών του και τη συμπαράσταση των οπαδών.

Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την ώθηση του κόσμου προς την ομάδα και τόνισε: «Είναι πραγματικό πάθος που δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα ή τις στιγμές»

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι εύκολο να είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν κερδίζεις το τρεμπλ, όταν έχεις κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα σε εφτά χρόνια, δεν είναι όμως εύκολο όταν χάνεις 4-0 και αυτό είναι απίστευτο. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως δεν γίνεται να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Μετά από ένα τόσο κακό αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να παλέψεις. Οι φίλαθλοι μας το έκαναν αυτό και ουσιαστικά έπαιξαν μαζί μας».

Όσο για τη νίκη επί της Σίτι, ο Μουρίνιο είπε πως «δεν ήταν και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν απλά ένα ματς για τους ‘16’ του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σίτι και μετά από μια ‘βαριά’ ήττα, οπότε για μας ήταν πολύ σημαντικό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics