Breaking News
20 Νοεμβρίου 2016

Μυθική πρόταση ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror οι «Πολίτες» σκοπεύουν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φορέσει τα «μπλε» ο Μέσι.  Οι διοικούντες της Σίτι σκοπεύουν να κάνουν πρόταση ύψους 233 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο σούπερ σταρ. Μάλιστα αναφέρουν πως θα δώσουν στον 29χρονο άσο 582.000 ευρώ την εβδομάδα, προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι. Το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει το 2018 και σε περίπτωση που ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει, οι «μπλαουγκράνα» ενδεχομένως να κοιτάξουν να τον πουλήσουν για να βάλουν και χρήματα στα ταμία. Πάντως, όσο καθυστερεί να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Μέσι και την Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο ότι οι «μνηστήρες» θα αυξάνονται.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σίτι ευελπιστεί έχει σαν όπλο και την παρουσία του Γκουαρντιόλα. Αμφότεροι έχουν εξαιρετική σχέση, από την συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα. Ο στόχος των διοικούντων των «μπλε» είναι το Champions League γι αυτό και θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην Αγγλία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics