Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2016

Με την Ρεάλ Μαδρίτης ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αρχίζει την Πέμπτη στην Ιαπωνία, το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Η βασίλισσα της Ευρώπης αναμένεται να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στον δρόμο για τον τίτλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η πιό έμπειρη ομάδα στην συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι η Οκλαντ από την Νέα Ζηλανδία, καθώς θα συμμετάσχει για 8η φορά! Tο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία είναι αυτό ανάμεσα στην Οκλαντ και την Κασίμα Αντλερς.  Ας δούμε, εν συντομία, τις επτά ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση:  Η εκπρόσωπος της Νότιας Αφρικής, Μαμελόντι Σαντάουνς, κατέκτησε το Champions League της CAF, επικρατώντας στον «διπλό» τελικό της Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο (3-0, 0-1). Εκπροσωπεί την αφρικανική ήπειρο για πρώτη φορά στην διοργάνωση. Ως κάτοχος του Champions League της ζώνης Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, θα συμμετάσχει η Αμέρικα. Οι Μεξικανοί νίκησαν με 4-1 την Τίγκρες και θα βρεθούν στην διοργάνωση για τρίτη φορά, μετά το 2006 (4η θέση) και το 2015 (6η θέση). Η Νότιος Αμερική, θα εκπροσωπηθεί από την «νεοφώτιστη» Ατλέτικο Νασιονάλ, καθώς οι Κολομβιανοί κατέκτησαν το Κόπα Λιμπερταδόρες, νικώντας στον «διπλό» τελικό (1-1, 1-0) την Ιντεπεντιέντε από τον Ισημερινό. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα εκπροσωπήσει την «γηραιά ήπειρο» μετά την αγχωτική επικράτηση στον τελικό του Champions League επί της «συμπολίτισσας» Ατλέτικο με 5-3 στα πέναλτι (κ.α. και παραταση 1-1). Είναι η τρίτη φορά των «μερένχες» στην διοργάνωση, μετά το 2000 (4η θέση) και το 2014 (κατακτηση του τροπαίου). Η Νοτιοκορεάτες της Γεονμπουκ θα λάβουν μέρος ωα κάτοχοι του ασιατικού Champions League, μετά την νίκη τους στον «διπλό» τελικό επί της Αλ Αϊν (2-1, 1-1). Είναι η δεύτερη φορά που θα εκπροσωπήσουν την αχανή ήπειρο, μετά το 2006 (5η θέση). Οσον αφορά στην Ωκεανία, θα εκπροσωπηθεί από την Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, η οποία επικράτησε άνετα με 3-0 της Ουέλινγκτον στον τελικό του Champions League. Πρόκειται για την πιό έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης, καθώς είναι η 8η φορά που συμμετέχει μετά το 2006, το 2009, το 2011, το 2012, το 2013, το 2014 και το 2015. Τέλος, οι «οικοδεσπότες» της Κασίμα Αντλερς, θα λάβουν μέρος ως κάτοχοι της ιαπωνικής J-League, μετά την επικράτησή τους στον «διπλό» τελικό (0-1, 2-1) επί της Ουράβα Ρεντς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics