Breaking News
-->

Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari

20 Δεκεμβρίου 2016

 

Η Scuderia είναι η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, λίγα 24ωρα πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του 2017



Μετά από μια απογοητευτική σεζόν την οποία έκλεισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος χωρίς νίκη και pole position, η Ferrari ευελπιστεί να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο το 2017.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: FERRARI

Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Χριστουγέννων οι επικεφαλής της ομάδας γνωστοποίησαν ότι το νέο μονοθέσιο θα παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, λίγα 24ωρα πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του 2017 που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα της Catalunya.

Οι προκλήσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς είναι μεγάλες και στη Scuderia πιστεύουν ότι η ψαλίδα από τους βασικούς αντιπάλους της, τη Mercedes και τη Ferrari, θα κλείσει.

"Είναι θέμα χρόνου να φτιάξουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο", δήλωσε ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής, Mattia Binotto και πρόσθεσε:

"Αυτό που δεν είχαμε φέτος σε κάποιες περιπτώσεις ήταν η ικανότητα να αντιδρούμε γρήγορα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάζουμε νέες λύσεις πριν τους άλλους".
car&drive

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics