Breaking News
11 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς όπως ανακοίνωσε η αγγλική Ομοσπονδία οι «σίτιζενς» βρίσκονται στο στόχαστρο της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης για παράβαση κανόνων αντι-ντόπινγκ. 

«Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε να διασφαλίσει τις πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία των παικτών της (Club Whereabouts), σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος 14(d)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της FA. 

Η ομάδα του έχει περιθώριο να απαντήσει στις κατηγορίες μέχρι τις 19 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Σίτι απειλείται με πρόστιμο και τίποτα περισσότερο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics