Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/1) από το ΝΒΑ η δεύτερη καταμέτρηση των ψήφων για το All Star Game της Νέας Ορλεάνης. Πρώτος παραμένει (με 1.066.147 ψήφους) ο LeBron James, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον ακολουθεί στην frontcourt της Ανατολής (963.110 ψήφους) και να "κλειδώνει" ουσιαστικά τη θέση του στη βασική πεντάδα της Team East.

O Γιάννης είναι λοιπόν τρίτος στην Ανατολή πίσω από τον LeBron James και τον Kyrie Irving, με διπλάσιες ψήφους από τον Wade, τον Love, τον Embiid, τον DeRozan, υπερδιπλάσιες από τους Butler - Thomas και τριπλάσιες από τον Carmelo Anthony. Αυτή τη στιγμή ο Αντετοκούνμπο περνά και τον James Harden που διεκδικεί το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, αλλά και τον Russell Westbrook που επίσης στοχεύει σε αυτό το "παράσημο". Αυτή τη στιγμή είναι ΠΕΜΠΤΟΣ σε όλο το ΝΒΑ!

Υπενθυμίζουμε πως οι ψήφοι του κοινού μετρούν σε ποσοστό 50%. Το υπόλοιπο ποσοστό θα προκύψει από την ψηφοφορία των ίδιων των παικτών, των προπονητών τους και των δημοσιογράφων. Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης δεν θα γίνει απλά ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game του ΝΒΑ, αλλά θα βρίσκεται και στη βασική πεντάδα της Ανατολής μαζί με τον Kyrie Irving και τον LeBron James που ως Πρωταθλητές, σαρώνουν.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι τις 16 του μήνα, για τέσσερις ακόμη μέρες δηλαδή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε εκπομπή του ΤΝΤ στις 19/1.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics