Breaking News
14 Ιανουαρίου 2017

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αντιμετώπισε εκτός έδρας το πρωί σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα το Λαύριο και πήρε τη νίκη γοήτρου με 54-81. Το σκορ δεν έχει φυσικά την παραμικρή σημασία, ενώ ο Τόνι Κωνσταντινίδης και οι συνεργάτες του είχαν τη δυνατότητα να… πειραματιστούν και να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου και της συνάντησης απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. 

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του, μάλιστα, έκανε και ο Ντεβό Τζόσεφ, ο οποίος πλέον έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του και από το επόμενο ματς έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το μέλος του τεχνικού τιμ του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης, αναφερόμενος στον πρωινό αγώνα τόνισε: «Το φιλικό ήταν περισσότερο για να εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος και να βρούμε τον ρυθμό μας μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην έδρα μας, όπου έγινε εμφανές πως μας κόστισε η διακοπή των Χριστουγέννων. Αυτό θέλαμε να δούμε. Να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να βάλουμε σε πραγματικές συνθήκες τον Ντεβό. Πάντως, σήμερα δείξαμε καλή “εικόνα” και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το κρίσιμο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Κολοσσό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics