Breaking News
16 Ιανουαρίου 2017

 

Αν και το γήπεδο στην Τσεχία είχε ανοίξει τις πύλες του πρόσφατα

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε γήπεδο χόκεϊ στην Τσεχία, όταν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας, κατέρρευσε η οροφή του γηπέδου καθώς είχε συσσωρευθεί 30 πόντους χιόνι.

Το «Ceska Treboba» άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού ήταν σε εξέλιξη τουρνουά με αφορμή τις εκδηλώσεις των εγκαινίων του γηπέδου.

Αθλητές και παρευρισκόμενοι έφυγαν από το στάδιο τρέχοντας, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες.

O κυβερνήτης της περιοχής που βρίσκεται το γήπεδο ζήτησε τη διενέργεια έρευνας καθώς όπως είπε «ένα καινούργιο γήπεδο που κόστισε 2 εκατ. πρέπει να αντέχει ένα στρώμα χιονιού. Εδώ αυτές οι συνθήκες είναι συχνό φαινόμενο και τα κτήρια θα έπρεπε να αντέχουν αυτό το χιόνι».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics