Breaking News
-->

Βάλτερι Μπότας: αντικατέστησε τον Νίκο Ρόσμπεργκ στην Μερσέντες

16 Ιανουαρίου 2017

 

Αναμονή τέλος: η Μερσέντες επιβεβαίωσε πως ο Βάλτερι Μπότας θα είναι ο αντικαταστάτης του απερχόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Φελίπε Μάσα επιστρέφει στην ενεργό δράση για να οδηγήσει για μια τελευταία χρονιά για την Γουίλιαμς!

Είχε τραβήξει το σίριαλ περισσότερο κι από την Λάμψη- την ελληνική, αυτή των 8.5 εκατομμυρίων επεισοδίων: από τη στιγμή που ο Νίκο Ρόσμπεργκ σόκαρε τον κόσμο της Φόρμουλα 1 ρίχνοντας «λευκή πετσέτα» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αποχωρώντας από την ενεργό δράση, η Μερσέντες έπαιζε... καθυστέρηση στο ποιος θα καθίσει στο κόκπιτ της ομάδας στο πλευρό του Λιούις Χάμιλτον.

Σχετικό Περιεχόμενο
Και επίσημα στην Σάουμπερ ο Βερλάιν

Μπορεί σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος να ήθελε να δει τον Φερνάντο Αλόνσο στους πρωταθλητές, όμως σχεδόν εξαρχής η γερμανική ομάδα άφησε να υπονοηθεί πως οι υποψήφιοι αντικαταστάτες ήταν δύο: ο Πασκάλ Βερλάιν και ο Βάλτερι Μπότας.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Ο 22χρονος Γερμανός κατέληξε στην Σάουμπερ για... συλλογή εμπειριών και ο Μπότας έπαιζε μόνος του. Ο Φινλανδός, μάλιστα, προ 20ημέρου επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ομάδας (προφανώς για να του πάρουν μέτρα για το κόκπιτ), όμως ο κρυφτό συνεχιζόταν.

Σήμερα, λοιπόν, η Μερσέντες πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στο μηχανοκίνητο πανηγύρι: μέσω ενός live ανακοινώθηκε πως ο Βάλτερι Μπότας θα είναι ο teammate του Χάμιλτον, στην πιο “safe” επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν οι πρωταθλητές.

Ο Μπότας έχει αποδεδειγμένα την ταχύτητα, είναι ικανότατος, έμπειρος (έφτασε τα 27 και έχει μια «γεμάτη» τετραετία στην Γουίλιαμς) και δεν πρόκειται να εγείρει αξιώσεις περί ισότητας με τον Λιούις- ειδικά την πρώτη του σεζόν εκεί.

Το κενό του Φινλανδού στη Γουίλιαμς θα καλυφθεί «εσωτερικά»: ο Φελίπε Μάσα πήρε την απόφαση ν' ανακαλέσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και θα τρέξει για μια τελευταία παράσταση στις πίστες το 2017, καθώς, όπως δήλωσε και ο ίδιος, «έχω τεράστιο κίνητρο να επιστρέψω».

Μπότας, λοιπόν, στην Μερσέντες και Μάσα πίσω στην Γουίλιαμς.

Η νέα τάξη πραγμάτων στην Φόρμουλα 1 (που αλλάζει αρκετά το 2017) θα έχει κάτι από το παρελθόν.

Μένει να φανεί, μονάχα, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics