Breaking News
10 Μαρτίου 2017

Το Motor Festival πλησιάζει, οι στροφές ανεβαίνουν και οι εκπλήξεις μαζί με το εντυπωσιακό πρόγραμμα φέρνουν όλο και περισσότερο κόσμο στη Λάρισα στις 1-2 Απριλίου.



Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Το Motor Festival πλησιάζει οι στροφές ανεβαίνουν και οι εκπλήξεις μαζί με το εντυπωσιακό πρόγραμμα φέρνουν όλο και περισσότερο κόσμο στη Λάρισα στις 1-2 Απριλίου.

To 6o Motor Festival, η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκινήτου αθλητισμού στην Ελλάδα που τελεί υπό την στήριξη αθλητικών συλλόγων και διοργανώνεται από την Εταιρεία Παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp, θα ανοίξει την αυλαία του στη Σκεπαστή Νεάπολης Λάρισας με το opening party, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου, ως ένα πρόγευμα για τα όσα εντυπωσιακά θα ακολουθήσουν τις επόμενες δύο ημέρες.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς μας ενημερώνει πως κάθε μέρα όλο και κάτι νέο προστίθεται στο πρόγραμμα του 6 Motor Festival και πως οι εκπλήξεις τα σόου και τα θεάματα θα αυξάνονται ως και την τελευταία μέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Καταρχάς χρόνια είχε να ακουστεί σύσσωμος ο κόσμος της μηχανοκίνησης να έχει ένα θέμα συζήτησης και ένα ραντεβού συνάντησης. Πρώτη φορά στο 6o Motor Festival στη Σκεπαστή της Νεάπολης στη Λάρισα θα βρεθούν οδηγοί, εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που έχουν σκοπό να δείξουν τη δύναμη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Εκατοντάδες δώρα και εκπλήξεις

Πλέον υπάρχει μια γιορτή στο Μηχανοκίνητο που προσφέρει θέαμα, ευκαιρίες , διασκέδαση, χαμογέλα, αλλά και πολλά δώρα και εκπλήξεις: Το 6 MotorFestival.

Εκατοντάδες δώρα θα δοθούν στη διάρκεια του φεστιβάλ και θα μοιράζονται κάθε ώρα στους επισκέπτες του Motor Festival, άρα ο επισκέπτης εκτός από την τύχη να ζήσει και να δει ό,τι πιο θεαματικό υπάρχει σήμερα στα μηχανοκίνητα θεάματα θα έχει την τύχη να φύγει και με κάποιο δώρο!

Σεμινάρια οδήγησης, δεξιοτεχνίας και οδικής ασφάλειας

Τα θεάματα και τα σόου όλο και αυξάνονται, όπως και οι παροχές προς τους επισκέπτες. Ακόμη από την Αυτοκίνηση, τη γνωστή σχολή οδηγών της Λάρισας θα γίνουν μαθήματα δεξιοτεχνίας και εκπαίδευσης για το πώς μπορείς να έχεις τον έλεγχο του σε περίπτωση πλαγιολίσθησης, όπως και μίνι σεμινάρια εκπαίδευσης με προσομοιωτές με θέμα την οδική ασφάλεια.

Ο κος Μαργαρίτης με την KYMCO και ο κος Χονδροδήμος με την SYM θα προσφέρουν στους επισκέπτες τα νέα τους scooter για test Drive στην ARENA του Motor Festival, όπου τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά η διασκέδαση μεγάλη!

Η μαγεία της συμμετοχής… Motor Festival η μαγεία της μηχανοκίνησης!!!"

 

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics