Breaking News
10 Μαρτίου 2017

Η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, παρουσίασε σήμερα με αριθμούς τα κορυφαία γεγονότα που σημάδεψαν την εβδομάδα που φεύγει. Μία γιγαντιαία ανατροπή κάτω από τα βουνά των Άνδεων και δυσπιστία σε  ένα από τα πιο διάσημα πέναλτι στην Ευρώπη: ·    7 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα είναι αυτά που χρειάστηκε ο 23χρονος Αντρέα Μπελότι για να πετύχει το τέταρτο γρηγορότερο χατ-τρικ στη Serie A την Κυριακή.

Συνέβη στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Παλέρμο, κάτι που τον έκανε τον πρώτο παίκτη που πέτυχε περισσότερα χατ-τρικ για την Τορίνο σε μια σεζόν από τον Βιμ Κιφτ (1986-1997). Ο Μπελότι έχει τώρα 22 γκολ σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο τελευταίος παίκτης της Τορίνο που έφτασε πιο ψηλά, ήταν ο Μπέντζαμιν Σάντος με 26 γκολ από την σεζόν 1949-1950. Ο Μπελότι είναι δεύτερος στην κούρσα για το «χρυσό παπούτσι», ένα γκολ πίσω από τον Μέσι.  ·    7 δευτερόλεπτα αγώνα απέμεναν,  όταν ο Σέρχιο Ρομπέρτο, πέτυχε το πρώτο του εντός έδρας γκολ εδώ και 18 μήνες σε μία από τις πιο δραματικές αναμετρήσεις στην ιστορία του Champions League. Έκανε την Μπαρτσελόνα, την πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, που κατάφερε την ανατροπή, έχοντας χάσει 4-0 στο πρώτο ματς. ·    7 είναι οι ασίστ που συμπλήρωσε ο Νειμάρ για την σεζόν 2016/17 στο Champions League, σπάζοντας το ρεκόρ Λιονέλ Μέσι σε μία σεζόν.  ·    Η ήττα 6-1 από την Μπαρτσελόνα, ισοφάρισε την βαρύτερη ήττα της Παρί Σ.Ζ στην Ευρώπη, από τότε (1996) που οι Παριζιάνοι με Ραί, Πατρίς Λοκό, Λεονάρντο, ηττήθηκαν στο πρώτο ματς του ευρωπαικού Super Cup από την Γιουβέντους των Ντεσάμπ, Ζιντάν, Ντλε Πιέρο.  ·    Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τις 300 νίκες σε ευρωπαϊκό τουρνουά και έχει κερδίσει και τα 15  εντός έδρας ματς στο Champions League από τότε που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε, σκοράροντας 50 γκολ , ενώ έχει δεχθεί μόλις επτά. ·    6 γκολ πέτυχε η Χόρχε Βέλστερμαν για πρώτη φορά  στο Copa Libertadores, απέναντι στην πέντε φορές πρωταθλήτρια της Νότιας Αμερικής Πενιαρόλ (6-2). Οι Βολιβιανοί είχαν χάσει 11 και κερδίσει μόλις ένα από τα προηγούμενα 15 παιχνίδια στην διοργάνωση, αλλά έγιναν η πρώτη ομάδα που πέτυχε έξι τέρματα εναντίον της Πενιαρόλ στο τουρνουά μετά το 1989 και την Ρεάλ Ποτοσί. Το 6-2 συνδυάστηκε με την 100η εμφάνιση της Βέλστερλμαν στο Libertadores. ·    5 Αφρικανοί έχουν σημειώσει πλέον χατ-τρικ στο Champions League, μετά εκείνο του Πιερ Εμιερί Ομπαμεγιάνκ με την Ντόρτμουντ. Μιμήθηκε, Ντρογκμπά, Αγεγκμπένι, Ετό?Ο και Μπραχίμι. Ο 27χρονος επιθετικός από την Γκαμπόν ήταν, παρ 'όλα αυτά, ο πρώτος που το έκανε στη φάση νοκ-άουτ του τουρνουά.  ·    2 εντός έδρας ήττες σε τρεις ημέρες για την γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ, ήταν περισσότερες από όσες είχαν στα προηγούμενα 13 χρόνια. Εχασαν με 1-0 από την Αγγλία στο Νιου Τζέρσει, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα τους σε 26 αγώνες. Στη συνέχεια, τρεις ημέρες αργότερα στην Ουάσινγκτον, τις κέρδισε η Γαλλία με 3-0. Ήταν η πρώτη φορά που οι Αμερικάνες είχαν δεχθεί περισσότερα από δύο γκολ. ·    999 λεπτά  είχε συμπληρώσει ο τερματοφύλακας της  Κοπεγχάγης Ρίμπιν Ολσεν Ρόμπιν χωρίς να δεχτεί εντός έδρας γκολ, μέχρι που σκόραρε ο άσος του Αγιαξ Κάσπερ Ντόλμπεγκ, χθες για το Εuropa League. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics