Breaking News
24 Μαρτίου 2017

Κόσμος από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα συγκεντρωθεί στη Λάρισα στις 1-2 Απριλίου 2017 για να δουν από κοντά το 6ο Motor Festival.


Αγαπημένοι οδηγοί, geusts, εκθέτες, όμορφες παρουσίες από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στη Σκεπαστή της Νεάπολης στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου, με στόχο να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να… ανάψουν φωτιές στη διάθεση των θεατών, που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή φιέστα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το άλλο Σαββατοκύριακο το 6ο Motor Festival θα προσφέρει διέξοδο στον κόσμο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα υπάρχουν διαγωνισμοί για τον κόσμο και βραβεύσεις για τους εκθέτες αλλά και τα εκθεσιακά οχήματα, όπως επίσης και καλλιστεία ομορφιάς για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Θα βραβευτεί ο πιο δημοφιλής εκθέτης όπως και η πιο δημοφιλής συμμετοχή από το διαγωνισμό που ήδη τρέχει στα social media (#themotormoment).

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/3 στη Λάρισα

Η οργανωτική επιτροπή του 6ου Motor Festival θα παραθέσει την προσεχή Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στις 13:30 συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό café της Λάρισας Vintage με θέμα το επίσημο πρόγραμμα του διημέρου του Festival. Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30 με ειδικό σόου, που έχει ετοιμαστεί από τους διοργανωτές.

Δύο ακόμη συμμετοχές - εκπλήξεις

Οι συμμετοχές στο Motor Festival εγγυώνται για το πλούσιο θέαμα της διοργάνωσης. Δύο ακόμη εκπλήξεις αφορούν στη συμμετοχή της Ford Αναστασίου που θα έχει τα νέα μοντέλα Ford focus ST και Mustang gt, όπως και το νέο Kuga, αλλά και στη συμμετοχή της Centaurus Racing Team.

Η Centaurus Racing Team ή αλλιώς ομάδα Κένταυρος αποτελεί ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συστάθηκε το 2009 από προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής μονοθέσιου αυτοκινήτου τύπου Formula. Στο ιστορικό της συγκαταλέγονται τρία μοντέλα μονοθέσιων, ο Chiron, ο Nessus, το αναβαθμισμένο μοντέλο του Nessus, ο Nessus R και ο Thireus.

Η ομάδα κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως, τον Formula Student. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε 7 διαγωνισμούς και έχει καταφέρει να αναδειχθεί αρκετές φορές στο διαγωνισμό, ενώ ανταγωνίζεται τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Σημαντικές στιγμές και διακρίσεις τη διέπουν κάθε χρόνο, όπως:

• Η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Varano της Ιταλίας το 2011, όπου ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχε παρουσιάζοντας μόνο τα σχέδια του μονοθέσιου

• Το 2012 στο Silverstone κατέλαβε τη 3η θέση στο Design Event

• Το 2013 συμμετείχε με πλήρως κατασκευασμένο μονοθέσιο στη πίστα Varano de Melegari, έχοντας τη 1η θέση στο Business Presentation

To 2014 πήρε τη 10η θέση στο αγώνισμα του Skid Pad στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας ενώ το 2015 συμμετείχε για πρώτη φορά στον πιο απαιτητικό διαγωνισμό της Γερμανίας, όπου πήρε εξίσου υψηλές θέσεις τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στο αγώνισμα του Skip Pad

• Την περσινή χρονιά η ομάδα είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος για μία ακόμη φορά στο διαγωνισμό της Γερμανίας με το μονοθέσιο Thireus, ενώ παράλληλα κατέκτησε την 10η θέση στη γενική κατάταξη στο Gyor της Ουγγαρίας.

Φέτος, η ομάδα θα διαγωνιστεί στη πίστα της Τσεχίας με την εξελιγμένη μορφή του τελευταίου μονοθέσιού της, τον Thireus R, του οποίου τα σχέδια παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε εκδήλωση. Ο Thireus R είναι το πιο αποδοτικό, γρήγορο και αξιόπιστο μονοθέσιο που έχει σχεδιάσει μέχρι τώρα η ομάδα ενσωματώνοντας ένα πλήρως αεροδυναμικό πακέτο, δίνοντας την υπόσχεση για μία θέση αντάξια των δυνατοτήτων του!
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics