Breaking News
18 Απριλίου 2017

Στις  FIFA και UEFA, ετοιμάζεται να φτάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να εκφράσει επίσημα δια καταγγελίας τα παράπονά της για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει.

Η καταγγελία θα αφορά τον επιτετραμμένο των δύο αρχών στην Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.  Στην πειραϊκή ομάδα υποστηρίζουν ότι βάλλονται, με αποκορύφωμα τη διαιτησία Παπαπέτρου στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, «δείχνοντας» ως ηθικό αυτουργό και ιθύνοντα νου τον Κύπριο αξιωματούχο.  Η κίνηση της ΠΑΕ αναμένεται ίσως κι εντός της ημέρας, επιβλήθηκε δε και από το ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές έτοιμους να αποπροσανατολιστούν με το θέμα της διαιτησίας, ενώ έπονται δύο πολύ σημαντικοί αγώνες: εκείνος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα κρίνει το πρωτάθλημα και η ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics