Breaking News
18 Απριλίου 2017

Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για τον Σεμπά του Ολυμπιακού, λόγω τρικλοποδιάς στον Σέρχιο Αραούχο, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (13/4) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατήγγειλαν το γεγονός στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο εξτρέμ του Ολυμπιακού να κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Ο Σεμπά πλέον, απειλείται με τιμωρία τριών αγωνιστικών, καθώς η καταγγελία αφορά ««βάναυση συμπεριφορά», ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποια παιχνίδια θα τιμωρηθεί.

Τώρα σειρά αναμένεται να πάρει ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν με καταγγελία για τις αναρτήσεις του Βράνιες στα social.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics