Breaking News
27 Απριλίου 2017

Δεν θέλω να αναφέρω κάτι για τη διαιτησία, τόνισε

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία και στάθηκε κυρίως στη δυστοκία του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου. 

«Νομίζω οι ευκαιρίες του πρώτου μέρους ήταν καθοριστικές. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε την πρόκριση, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και αντίθετα ο αντίπαλος μάς τιμώρησε στις ευκαιρίες που είχε εκείνος. Δεν θέλω να αναφέρω κάτι για διαιτησία κλπ. Ξέραμε ότι θα υπήρχε πίεση με το δεύτερο ματς στην Τούμπα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι που αποκλειστήκαμε γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics