Breaking News
21 Μαΐου 2017

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου στο Grand Prix της Γαλλίας, οι περισσότεροι απ' τους αναβάτες του Moto3 έχασαν τον έλεγχο της μηχανής και βγήκαν εκτός πίστας εξαιτίας... λαδιών! 



Τρομερό σκηνικό στον αγώνα του Moto3 που διεξάγεται στο Λε Μαν της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου και συγκεκριμένα στην στροφή 6, οι περισσότερες μηχανές γλίστρησαν πάνω σε λάδια που υπήρχαν στην άσφαλτο λόγω μίας προηγούμενης πτώσης, με αποτέλεσμα οι αναβάτες να χάσουν τον έλεγχο και να βγουν εκτός πίστας!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανάγκασε τους αγωνοδίκες να πάρουν την απόφαση επανεκκίνησης του αγώνα, στέλνοντας τους οδηγούς στα πιτς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics