Breaking News
-->

GP Μονακό από… Πέμπτη!

25 Μαΐου 2017

Η δράση και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Πριγκιπάτο αρχίζουν νωρίτερα.



Αυτή την εβδομάδα ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επισκέπτεται το μαγευτικό Μονακό! Σε έναν αγώνα με πληθώρα ιδιαιτεροτήτων, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην χάραξη της αγωνιστικής διαδρομής, στα πολυτελή κότερα και τις σαγηνευτικές γυναίκες.

Ειδικά για τον αγώνα του Πριγκιπάτου της Κυανής Ακτής και με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, οι πρώτες δύο περίοδοι ελεύθερων δοκιμών δεν διεξάγονται Παρασκευή αλλά Πέμπτη. Έτσι η δράση θα αρχίσει νωρίτερα, με το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου να παραμένει φυσιολογικό.

Οι ώρες διεξαγωγής κάθε διαδικασίας είναι ίδιες με τους προηγούμενους δύο αγώνες σε Ρωσία και Ισπανία ενώ η άλλη ομοιότητα αφορά φυσικά στην πλήρη κάλυψη που προσφέρει η Cosmote TV: live, χωρίς διαφημίσεις και σε High Definition!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Πέμπτη 25 Μαΐου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 27 Μαΐου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 28 Μαΐου

14.45-17.00 Αγώνας – COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics