Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Επική πρόκριση στην τετράδα του Eurobasket Νέων, που διεξάγεται στην Κρήτη, πήρε η εθνική ομάδα μετά τη νίκη της με 76-72 επί της Λιθουανίας.


Έντεκα λεπτά πριν το φινάλε η «γαλανόλευκη» βρέθηκε να χάνει με 46-61, αλλά στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ 30-11 κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να προκριθεί στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία για μία θέση στον τελικό.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε τον Χαραλαμπόπουλο σε θέση... σέντερ, γεγονός που απέδωσε ξανά και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε κάτι που στο 29΄ της αναμέτρησης φάνταζε απίθανο.
Ο άσος του Παναθηναϊκού είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ… από κοντά ήταν και ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ σταμάτησε στους 17 πόντους (5/5 τρίποντα) και στο… νήμα αποδείχθηκε ο άνθρωπος του ματς.
Κι αυτό γιατί 37’’ πριν τη λήξη και με το σκορ στο 71-71, πήδηξε πιο ψηλά από όλους μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ και 13’’ αργότερα «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους από τα 6.75, γέρνοντας ουσιαστικά την πλάστιγγα υπέρ της ελληνικής ομάδας. Διψήφιοι και οι Καρράς (12π.), Μουράτος (14π.), με τον δεύτερο να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο δεύτερο μέρος.

Από πλευράς ηττημένων 17 πόντους σημείωσε ο Μπιρούτις, 12 ο Έχοντας (σίγησε στην επανάληψη) και 11 οι Ντιένινις-Βάρνας.

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics