Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Η Καμπάλα θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.


Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία μετά το εντός έδρας 1-1 με την πολωνική, Γιαγκελόνια, κατάφερε να νικήσει 2-0 εκτός και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία για να πάρουν «εκδίκηση» από τους «Αζέρους» για τον αποκλεισμό τους τον Αύγουστο του 2015 στα play off της ίδιας διοργάνωσης, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουλίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο Αζερμπαϊτζάν.
Στο τελευταίο τους τεστ ενόψει των αγώνων με την Καμπάλα, οι «πράσινοι» επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης με 2-1 της Άλκμααρ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η ομάδα του Ουζουνίδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο ντεμπούτο τους οι Καμπέσας και Λουτσιάνο έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.
Το σκορ για την ελληνική ομάδα άνοιξε στο 44΄ ο Άλτμαν, ενώ στο 58΄ ο Μολίνς πέτυχε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά οι Ολλανδοί μείωσαν με τον Στενγκς.

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics