Breaking News
25 Ιουλίου 2017

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μαγκέτ Σαμί συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εργοτέλη, άνθρωποι του οποίου θα έχουν συνάντηση μαζί του μέσα στις επόμενο διήμερο και την Παρασκευή (28/7) θα ληφθεί η οριστική απόφαση..

 

Ο πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης και δύο επιφανείς παράγοντες του Εργοτέλη οι κ.κ. Φραγκάκη και Φιλιππάκη. Οι θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αιγύπτιου επιχειρηματία.

Ο Μαγκέτ Σαμί επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Εργοτέλη και με επιστολή που έστειλε προς τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής Γιώργο Στειακάκη.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics