Breaking News
25 Ιουλίου 2017

Στον... αέρα βρίσκεται το νέο πρωτάθλημα της Super League.


Ούτε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δεν βρέθηκε η λύση για τα τηλεοπτικά και κατ΄ επέκταση δεν υπεγράφη η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.
Η διαφωνία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων έγκειται στη διεξαγωγή ή, όχι των play off, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι την Παρασκευή.
Απο το ξεκίνημα της συνεδρίασης φάνηκε ότι θα υπήρχε πρόβλημα με τις τρεις προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι. Δηλαδή, τη μείωση των ομάδων, τη διεξαγωγή πρωταθλήματος χωρίς play off και τη μείωση της τάξεως του 18% των χρημάτων που δίνει η Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η εκτίμηση που υπήρχε ότι θα ψηφιστεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν επαληθεύτηκε κι όλα δείχνουν ότι ο συνεταιρισμός οδηγείται σε «μετωπική σύγκρουση» με το συνδρομητικό κανάλι και κατά πάσα πιθανότητα στα δικαστήρια για να λυθούν οι διαφορές των δύο πλευρών.

Η διαφωνία ανάμεσα στους τέσσερις «μεγάλους» για το θέμα των play off ήταν έντονη, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα φαινόταν το αντίθετο. Η συνεδρίαση διακόπηκε και θα επαναληφθεί την Παρασκευή.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics