Breaking News
26 Αυγούστου 2016

Το Ηράκλειο με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστοποίησε την κατάθεση φακέλου προς την επιτροπή ειδικής αδειοδότησης Α1 της Ε.Ο.Κ, προσδοκώντας να εγκριθεί και να παίξει στη μεγάλη κατηγορία , κάτι που διεκδικούν άλλες πέντε ομάδες.

Παράλληλα ευχαριστεί την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κωνσταντίνο Βαρδαβά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηρακλείου κύριο Εμμανουήλ Αλιφιεράκη καθώς και όλους όσους έμπρακτα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλείου: «Πριν από λίγο η επιτροπή μπάσκετ κατέθεσε πλήρη φάκελο (με εγγυητικές επιστολές – προϋπολογισμό και ενημερότητες) προς την επιτροπή ειδικής αδειοδότησης Α1 της Ε.Ο.Κ. Αυτή την ώρα γίνονται συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης -ΕΣΑΚΕ. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κωνσταντίνο Βαρδαβά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηρακλείου κύριο Εμμανουήλ Αλιφιεράκη καθώς και όλους όσους έμπρακτα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της ομάδας μας!».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics