Breaking News
10 Ιανουαρίου 2017

 

Την οικογενειακή θαλπωρή του αθλήματος μέσα στη γενική βαρυχειμωνιά, που πλήττει τη χώρα, μετέδωσε χτες βράδυ η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την καθιερωμένη γιορτή της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να το κάνει με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Τα οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα έχουν «παγώσει» πλέον τα χαμόγελα, έχουν αυξήσει την ανησυχία για το μέλλον και αυτό το κλίμα έβγαλε η διοίκηση στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής περιγράφοντας τη δυσβάσταχτη σημερινή κατάσταση. Η εκδήλωση περιλάμβανε, όπως κάθε χρόνο, τις απονομές επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όπως και ειδικές βραβεύσεις. Είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς μεταδόθηκε σε live streaming σε παραγωγή της ιστοσελίδας Sportshero (όσοι θέλουν, μπορούν να τη δουν σε μαγνητοσκόπηση στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=cB7bA9aNfiU).

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις προβλέψεις (που επιβεβαιώθηκαν) για ραγδαία επιδείνωση του καιρού επισκέφτηκε αρκετός κόσμος το κτίριο της Λεωφόρου Κηφισίας. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών φορέων και κομμάτων, εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων, εκπρόσωποι των σωματείων-μελών της ομοσπονδίας, όπως επίσης πολλοί νεαροί αθλητές, γονείς, προπονητές, διαιτητές και στελέχη του αθλήματος. Παρόντα και τα μέλη των εθνικών ομάδων. Το στίγμα ότι η βραδιά θα έβγαζε σκληρή κριτική και παράπονα δόθηκε από την αρχή. Με το πρώτο powerpoint, όπου οι υπέροχοι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη στην «όμορφη και παράξενη πατρίδα» ντύνονταν όμορφα με ποικιλία φωτογραφιών από την Ελλάδα και τους αφανείς εργάτες της σε συνδυασμό με σημαντικές στιγμές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του ελληνικού αθλητισμού γενικά. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης ανέλαβε να εξηγήσει στην κεντρική ομιλία του γιατί κινήθηκε σε αυτό το πνεύμα η φετινή εκδήλωση κι έκανε και αποκαλύψεις.

Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ»

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι όσοι ζούμε σ’ αυτό το λατρευτό κομμάτι γης. Κι εμείς λαός της Ελλάδας είμαστε. Λαός εγκαταλελειμμένος που οι συμφορές του δεν συγκινούν, τα πάθη του, δεν πουλάνε. Το έχουμε ακούσει, το έχουμε διαβάσει στα αδιάφορα μάτια όσων δεν αγαπούν τον αθλητισμό, ποιος θ΄ ασχοληθεί με το μπαλάκι; Εδώ ο κόσμος χάνεται. Επειδή ο λαός μας λέει ότι η φωνή του αδικημένου ηχεί κι ακούγεται ίδια με την φωνή του ανίκανου και του ακαμάτη, και για να μην μπερδευτείτε, σας λέμε λοιπόν ότι αυτό το μπαλάκι δεν διαφέρει από την μεγάλη μπάλα. Σώζει παιδιά, σώζει ανθρώπους, γυμνάζει σώματα και ψυχές, διαπαιδαγωγεί, προσφέρει διέξοδο από τρυφερές ηλικίες μέχρι βαθιά γεράματα, γεγονός που δεν διαθέτουν άλλα αθλήματα.

Από τον Φλεβάρη που ανακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις, επίσημα και ανεπίσημα μας πληροφορούσαν ότι στο τέλος του έτους θα υπάρξει συμπληρωματική επιχορήγηση. Περιμέναμε, σαν αφελείς που είμαστε, να βγουν οι αποφάσεις και βγήκαν χωρίς να μας περιλαμβάνουν. Ούτε ένα σεντ, έτσι για δείγμα κι ενώ με την εκπνοή του 2016 έλαβαν επιπλέον χρήματα του αρχικά εγκριθέντος προϋπολογισμού, άλλες, μικρές και μεγάλες Ομοσπονδίες. Είναι ο ορισμός της άνισης μεταχείρισης. Η Πολιτεία εξακολουθεί να μην δείχνει τον δέοντα σεβασμό σε ένα παλιό άθλημα, που τιμά με επιτυχία τα ελληνικά χρώματα, δίχως φιοριτούρες, καθαρό από φαρμακευτικές ουσίες και χωρίς βία στις εξέδρες. Εξακολουθεί να μην βλέπει το πολύπλευρο-πολυεπίπεδο αθλητικό και κοινωνικό  έργο  που γίνεται και είναι απλωμένο σε όλη την χώρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Το οικονομικό πρόβλημα έχει γίνει πια αξεπέραστο κι αν δεν δοθεί λύση άμεσα, πνίγει το άθλημα και το πεθαίνει», ανέφερε ο επικεφαλής της διοίκησης και αργότερα στάθηκε στη συγκινητική συμπαράσταση από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία μπροστά στην οικονομική αδυναμία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως και στο πρόβλημα με τη χρήση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για αγώνες.

«Η I.T.T.F. εγγυήθηκε στο Κέιπ Τάουν για τη συμμετοχή του Σγουρόπουλου και πλήρωσε στους διοργανωτές τη διαμονή του αθλητή και του προπονητή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, την οποία εμείς θα ξεπληρώσουμε, όταν θα μπορέσουμε. Σήμερα επίσης, μας στέλνει δωρεάν, χωρίς καν επιβάρυνση μεταφορικών, 1.500 τετραγωνικά μέτρα αγωνιστικό δάπεδο. Η E.T.T.U. τα ίδια. Εγγυάται για εμάς στις μεγάλες διοργανώσεις και διακανονίζει τις πληρωμές μας μέχρι να εξοικονομήσουμε τα χρήματα ή λόγω capital controls μέχρι να καταφέρουμε να πάρουμε την έγκριση για την κατάθεση των χρημάτων στους διοργανωτές.

Στις 24 Ιανουαρίου θα υποδεχθούμε την εθνική ομάδα της Αγγλίας για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κονταροχτυπιόμαστε με τους «χάλκινους» πρωταθλητές κόσμου του 2016 για την πρώτη θέση του ομίλου και οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι αναμένουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά, όπως έγινε και από την Αγγλία. Οι Άγγλοι ζητούν να μάθουν πού θα γίνει ο αγώνας και εμείς κρυβόμαστε και ντρεπόμαστε. Ντρεπόμαστε γιατί η έδρα μας είναι η πολύπαθη αίθουσα στο ΣΕΦ, αυτός ο πίθος των Δαναΐδων, που δεν έχει άδεια λειτουργίας και κάθε φορά που έχουμε αγώνες  μας υποχρεώνουν να δηλώνουμε ψευδώς ότι διοργανώνουμε προπονητικές ημερίδες. Εκεί που τα νερά της βροχής σαπίζουν το ακριβό μας δάπεδο και δημιουργούν επικίνδυνες  αγωνιστικές επιφάνειες. Εκεί που εδώ και χρόνια μας υπόσχονται στεγανοποίηση και μας κοροϊδεύουν. Εκεί που ο φωτισμός είναι κάτω από το επιτρεπτό όριο και μας έκανε παρατήρηση ο Γερμανός επιδιαιτητής, που είχαμε στον αγώνα των γυναικών με τη Ρουμανία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μας επιβληθεί και χρηματική ποινή από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Εκεί που οι αρουραίοι στήνουν χορό και κάνουμε μυοκτονία κάθε δύο μήνες για να  προστατευτούμε. Εκεί που δαπανούμε, σύμφωνα με τα δεδομένα μας, ένα τσουβάλι χρήμα για ενοίκιο που αναπροσαρμόζεται προς τα πάνω κάθε χρόνο, για να μας πετάνε έξω όταν η αστυνομία κρίνει ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει επικίνδυνο αγώνα, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές ημέρες χρήσης, σαν να μην είμαστε άθλημα με προπονητικό σχεδιασμό, σαν να μην τιμάμε και εμείς και μάλιστα κατ’ επανάληψη τα ελληνικά χρώματα, σαν να είμαστε από εκείνους που έχουν δώσει ή δίνουν δικαιώματα. Μην αναρωτηθείτε γιατί δεν πάμε σε άλλη αίθουσα αφού έχουμε τόσο σπουδαίο αγώνα.  Δεν μπορούμε να πάμε σε άλλη αίθουσα επειδή δεν έχουμε εξτρά αγωνιστικό δάπεδο  για να καλύψουμε έναν αγωνιστικό χώρο 7 Χ14 , το οποίο είναι προϋπόθεση από τους κανονισμούς της διοργάνωσης. Έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Τέλος, ο Μανώλης Κολυμπάδης αναφέρθηκε ονομαστικά σε πολλούς από τους νεαρούς ελπιδοφόρους αθλητές, επισήμανε ότι «όσο τα οικονομικά μάς βουλιάζουν, τόσο τα παιδιά μας διακρίνονται και προκόβουν αγωνιστικά», τόνισε ότι «η συμπαράσταση και η αυταπάρνηση των γονιών, των οικογενειών, των αθλητών και αθλητριών μας, είναι συγκλονιστική, διότι στερούνται οι άνθρωποι για να αγωνισθούν τα παιδιά τους» και συμπλήρωσε: «Αυτά μας υποχρεώνουν να μαζεύουμε τα κουράγια μας. Μας δίνουν από το οξυγόνο τους, για μια ύστατη προσπάθεια σωτηρίας. Εκ φύσεως, δεκαετίες τώρα έχουμε φανερώσει ότι είμαστε γενικά αισιόδοξοι και αγωνιστές. Τώρα όμως λυγίσαμε. Δεν βαστιέται πλέον το βάρος που μας επιβάλουν. Παράλληλα αντιμετωπίζουμε τη γνωστή γραφειοκρατία που κατατρώει τις εναπομείνασες δυνάμεις».

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η φετινή γιορτή περιλάμβανε δύο ειδικές βραβεύσεις της ομοσπονδίας. Η πρώτη αφορούσε τα διοικητικά στελέχη της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της Ε.Ο.Ε. Μανώλη Κοτσολάκη, Στράτο Καρέτο και Μαρία Λιακοπούλου, στα οποία η ομοσπονδία εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την υποστήριξη, που προσφέρουν και στην επιτραπέζια αντισφαίριση μέσα από την εργασία και την αγάπη τους για τον ελληνικό αθλητισμό και το ολυμπιακό κίνημα της χώρας. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μάλιστα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει προσωπικά την πολύωρη καθημερινή δουλειά τους και το μεράκι τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, όπου ήταν αρχηγός αποστολής και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου ήταν υπαρχηγός. Αμέσως μετά την απονομή και σε ανταπόδοση της βράβευσης η γραμματέας της ΕΠ.Ο.Π. όπως και οι δύο τεχνικοί σύμβουλοί της παρουσίασαν με μουσική επένδυση στον προτζέκτορα συλλογή πρόσφατων φωτογραφιών του αθλητικού παράγοντα Μανώλη Κολυμπάδη. Ήταν κυρίως από τις σπουδαίες εμπειρίες στο Μπακού και το Ρίο.

Pita 2017_vraveio_se_KordaliΞεχωριστή ήταν η στιγμή όπου η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απένειμε τιμητική διάκριση «Ευ αγωνίζεσθαι» στον νεαρό αθλητή του Ο.Ε.Α. Κορινθίας «ο Λέων»  Κωνσταντίνο Κορδαλή. Σε καθοριστικό ματς των προκριματικών της Πάτρας για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών ο 18άχρονος πινγκπονίστας υπέδειξε ότι σε χτύπημα του αντιπάλου του Παναγιώτη Αδριανού το μπαλάκι βρήκε στην κόχη του τραπεζιού, και που δεν είχε δει ο διαιτητής. Αν άφηνε τη φάση θα έφτανε στη νίκη και την πρόκριση με 3-1 σετ και τελικά μετά τη μείωση του σκορ σε 10-9 δέχτηκε και την ανατροπή με 3-2 από τον 13χρονο Αδριανό και αποκλείστηκε. Ήταν πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων για τον ίδιο τον Κορδαλή, τους γονείς του και ανθρώπους, που του έχουν περάσει αξίες στα χρόνια της αθλητικής του διαδρομής και δικαιολογημένα δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα από το ακροατήριο.

Pita 2017_PapageorgiouΕπίσης, βραβεύτηκαν, όπως κάθε χρόνο, οι αθλητές, που συγκέντρωσαν τις περισσότερες πρωτιές στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησηςPita 2017_Toliou_R.L ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2015-2016, όπως και το πρώτο σωματείο στον πίνακα αξιολόγησης της ομοσπονδίας την ίδια περίοδο. Ο Κώστας Παπαγεωργίου του Ολυμπιακού και η Κατερίνα Τόλιου του Δ.Α.Ο. Ταύρου ήταν και φέτος οι κορυφαίοι. Πρώτος σύλλογος στην αξιολόγηση αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π..

Στο πλαίσιο της γιορτής εξάλλου, η ιστοσελίδα Sportsland απένειμε τα βραβεία για την ψηφοφορία, που η ίδια διεξήγαγε με τους αναγνώστες της, για τους πολυτιμότερους αθλητές της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας στη σεζόν 2015-2016. Νικητές της ψηφοφορίας ήταν ο Γιάννης Σγουρόπουλος του Ολυμπιακού στην Α1 ανδρών, η Όλγα Γεωργοπούλου του Α.Σ. Πέρα Αθηνών στην Α1 γυναικών, ο Βασίλης Αντωνιάδης του Π.Κ.Δ. Ταύρου στην Α2 ανδρών και η Ελισάβετ Τέρπου της Αθηνάς Μαγκουφάνας στην Α2 γυναικών.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ   

Ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων σε 27 σωματεία, που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ήταν τα ακόλουθα:  

Pita 2017_OlimpiakosΟ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 1η θέση στην Α1 ανδρών και τη 2η στην Α1 γυναικών

Ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών για τη 2η θέση στην Α1 ανδρών και την 3η στην Α1 γυναικών

Ο A.O. Ταταύλα για την 3η θέση στην Α1 ανδρών

Ο Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου για την 1η θέση στην Α1 γυναικών

Το Π.Κ.Δ. Ταύρου για την 3η θέση στην Α2 γυναικών

Ο Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την 1η θέση στην Α2 ανδρών

Ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας για τη 2η θέση στην Α2 ανδρών και την 1η θέση στην Α’ Αττικής γυναικών

Ο Α.Ο. Ελληνικού για την 3η θέση στην Α2 ανδρών και την 3η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής γυναικών

Ο Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας για την 1η θέση στην Α2 γυναικών

Ο Α.Ο. Άρης 2006 για τη 2η θέση στην Α2 γυναικών

Η Α.Ε.Κ. για την 1η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής ανδρών

Η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 για τη 2η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής ανδρών

Ο Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς για την 3η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής ανδρών

Ο Α.Σ. Καλλιθέας ΑΛΦΑ για την 1η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής γυναικών και την 1η θέση στη Γ’ Αττικής ανδρών

Ο Α.Ο. Ηράκλειο 2001 για τη 2η θέση στη Β’ Εθνική Αττικής γυναικών

Ο Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας για την 1η θέση στην Α’ Αττικής ανδρών

Ο Α.Ο. Διονύσου για τη 2η θέση στην Α’ Αττικής ανδρών

Ο Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας για την 3η θέση στην Α’ Αττικής ανδρών

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. για την 1η θέση στη Β’ Αττικής ανδρών

Το Ρουφ 80 για τη 2η θέση στη Β’ Αττικής ανδρών

Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. για την 3η θέση στη Β’ Αττικής ανδρών

Ο Π.Α.Ο. Φυλής για τη 2η θέση στην Α’ Αττικής γυναικών

Η Α.Ε. Νέας Κηφισιάς για την 3η θέση στην Α’ Αττικής γυναικών

Ο Τελαμών Σαλαμίνας για τη 2η θέση στη Γ’ Αττικής ανδρών

Ο Α.Ο. Βύρων για την 3η θέση στη Γ’ Αττικής ανδρών

Ο Γ.Α.Σ. Λέσβου για την 1η θέση στη Β’ Εθνική Λοιπής χώρας ανδρών

Ο Ο.Α. Χανίων για την 1η θέση στη Β’ Εθνική Λοιπής χώρας γυναικών

Pita 2017_Terpou_MVPΣτη γιορτή παρέστησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, o πρόεδρος της Διεθνούς και της ΕθνικήςPita 2017_Antoniadis Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Λάμπης Νικολάου, επί τιμή μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η χορογράφος της τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας Άρτεμις Ιγνατίου, ο αντιπρόεδρος της Α.Ε.Κ. και πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού Σταύρος Δουβής, η παλιά πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης και προϊσταμένη του προγράμματος «Άθληση για όλους» στη Γ.Γ.Α. Γιάννα Μωραΐτου, ο γενικός γραμματέας του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Γιώργος Πρίντεζης, το μέλος της ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. Πέτρος Συναδινός, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Νταβέλος, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ Στέλιος Αγγελούδης, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κωπηλασίας Γιάννης Καρράς, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας μοντέρνου πεντάθλου Αναστάσιος Πανταζίδης, ο προϊστάμενος σχολών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Βασίλης Κάκκος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρίες Κωνσταντίνος Σιάχος, η βουλευτής και υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του Κ.Κ.Ε. Βαγγέλης Γείτονας, η πρώην υπουργός Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Γιώργος Λενός κ.α.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Σπύρος Καπράλος, ο Ισίδωρος Κούβελος και η Άννα Καραμανλή και δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση, που περιέγραψε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Τόνισαν όμως, ότι το άθλημα έχει και παρόν και μέλλον, έδειξαν αισιόδοξοι ότι θα σταθεί στα πόδια του και υποσχέθηκαν συμπαράσταση.

Στο τελευταίο κομμάτι της η βραδιά περιλάμβανε κλήρωση δώρων από το κατάστημα με είδη πινγκ πονγκ GPSports (είναι χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόσφερε και φέτος δεκάδες μπλουζάκια) και την κοπή της βασιλόπιτας. Υπήρχαν δύο φλουριά, τα οποία ήταν από τον οίκο Καίσαρη και το ένα βρισκόταν στην πίτα και το άλλο στα κομμάτια. Τυχεροί αποδείχτηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Πεύκης και επί τιμή πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η διοικητική υπάλληλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρώην διεθνής αθλήτρια Μαρία Μιτακίδου. Κατά την είσοδό του στην αίθουσα ο κόσμος έπαιρνε τυπωμένη την ανασκόπηση του αθλήματος το 2016 και από ένα γούρι. Η ομοσπονδία κανόνισε επίσης ώστε να προβάλλονται στον προτζέκτορα και δεκάδες φωτογραφίες με στιγμές από αθλητικές διοργανώσεις της. Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου με τον Μανώλη Κολυμπάδη να σημειώνει λίγα λόγια για τη μεγάλη προσφορά του εκλιπόντα στον στίβο και γενικά στον ελληνικό αθλητισμό.      

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics