Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2016

Μόνιμος γενικός γραμματέας της UEFA τοποθετήθηκε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ύστερα από πρόταση του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, την οποία έκανε αποδεκτή η Εκτελεστική Επιτροπή του σώματος που κυβερνά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

Ακόμη, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι ο τελικός του Champions League για την περίοδο 2017-2018 θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου στις 26 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Super Cup 2018 θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Λιλεκούγια» του Ταλίν στις 14 Αυγούστου. Η απόφαση για τον τελικό του Europa League την περίοδο 2017-2018, ως προς έδρα και πόλη, θα ληφθεί προσεχώς.

Επίσης, αποφασίστηκε να βραβευθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην τελική φάση του EURO 2016 και τη συνεισφορά τους, ώστε η διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας να είναι μια πραγματική γιορτή, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες Ισλανδίας, ΕΪΡΕ, Βόρειας Ιρλανδίας και Ουαλίας.

Αναφερόμενος σε αυτή την απόφαση, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπογράμμισε ότι «το EURO 2016 ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου και αυτή η απόφαση είναι το δικό μας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και το πάθος των φιλάθλων σε αυτή τη γιορτή στη Γαλλία. H UEFA θέλει να επιβραβεύσει ορισμένες ομάδες φιλάθλων που ήταν ιδιαιτέρως ενθουσιώδεις και παθιασμένοι. Ταυτόχρονα συγχαρητήρια και στις Ομοσπονδίες που θα βραβευθούν γι' αυτό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics