Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2016

Στην καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου ευρωπαϊκού τριημέρου συμπεριλήφθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν για μία ακόμη φορά στην αρχική ενδεκάδα της Ντόρτμουντ στο επιβλητικό εκτός έδρας 6-0 των Βεστφαλών επί της Λέγκια Βαρσοβίας. Ο «Sokratis», μάλιστα, συνδύασε την πολύ καλή του εμφάνιση στα μετόπισθεν και με το δεύτερο τέρμα της Μπορούσια με κεφαλιά.

Το γαλλικό περιοδικό «France Football» δημοσίευσε στην ηλεκτρονική του έκδοση την ιδανική 11αδα από τις αναμετρήσεις του Champions και του Europa League. Αυτή απαρτίζεται από τους:

Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Παπασταθόπουλο (Ντόρτμουντ), Τζέμερσον (Μονακό), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ριάντ Μαχρέζ (Λέστερ), Τόνι Βιλένα (Φέγενορντ), Σέρχιο Κουν Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Κορεντίν Τολισό (Λιόν) και Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics