Breaking News
02 Νοεμβρίου 2016

Δεύτερη μέρα στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη διεξαγωγή των οκτώ υπόλοιπων αναμετρήσεων στους ομίλους 5ο, 6ο, 7ο και 8ο.

Το ματς που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα είναι αυτο ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 21:45 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τον 5ο όμιλο. Οσον αφορά τους υπόλοιπους αγώνες έχουμε (όλοι με 21:45 ώρα έναρξης - σε παρένθεση ο όμιλος): Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5ος όμιλος), Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (6ος όμιλος), Κοπεγχάγη – Λέστερ, Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ (7ος όμιλος), Γιουβέντους – Λιόν και Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (8ος όμιλος). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics