Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2017

Η UEFA προβλέπει ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League! Η ευρωπαική ομοσπονδία, έκανε μία μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις στατιστικές των τελευταίων ετών, σχετικά με τη νικήτρια που θα ανακηρυχθεί στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Καταλανοί του Λουίς Ενρίκε, θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν τον τίτλο. Η ίδια μελέτη είχε γίνει και την περασμένη χρονιά, προβλέποντας νικήτρια την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και τελικά συνέβη. 


 Αυτά είναι τα κλειδιά της μελέτης: στη φάση των ομίλων, οι  τελευταίοι έντεκα πρωταθλητές, ήταν στην κορυφή των δικών τους γκρουπ. Η μόνη εξαίρεση ήταν το 2010, όταν Ίντερ πέρασε ως δεύτερη, χάρη σε μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Ρουμπίν Καζάν. Αυτή την σεζόν,  Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λεβερκούζεν, η Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο και Σεβίλλη κατέληξαν δεύτερες. 
 Επίσης καμία ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων από το 2003, δεν κέρδισε την διοργάνωση, αλλά επιπλέον καμία ομάδα δεν σήκωσε το τρόπαιο, έχοντας δεχτεί περισσότερα από οκτώ γκολ στη φάση των ομίλων. Αυτή τη σεζόν έχουν υπερβεί αυτό το όριο, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης . 
 Από τότε που άλλαξε μορφή το Champions League, κανένας σύλλογος που έχει ξεπεράσει το στάδιο της πρώτης φάσης για πρώτη φορά στην ιστορία του, δεν έχει φτάσει στον τελικό. Η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που πλησίασε πιο κοντά τοπ 2006, όταν αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την Άρσεναλ.  Η Λέστερ, ακολουθεί τα χνάρια του «κίτρινου υποβρυχίου».
  Στις τελευταίες 19 σεζόν υπήρξε μόνο μία ομάδα ικανή να κερδίσει το πρώτο της Champions League. Ήταν η Τσέλσι το 2012. Οι άλλοι πρωταθλητές είχαν κατακτήσει νωρίτερα τον τίτλο. Στατιστικά, μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει το τρόπαιο είναι λιγότερο πιθανό να το πάρει. Σε αυτήν την κατάσταση είναι η Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λέστερ, Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν και Σεβίλλη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics