Breaking News
08 Μαρτίου 2017

Ο διεθνής αμυντικός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος ούτε αυτή την φορά δεν θέλησε να κρύψει την αντιπάθεια που έχει απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

 «Θα είμαι πιο ευτυχισμένος εάν η Μπαρτσελόνα χάσει. Μπορώ να κοιμηθώ πιο εύκολα», είπε μετά το τέλος του αγώνα στο San Paolo. «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να γιορτάσω  τους 100 αγώνες μου σκοράροντας γκολ. Αν ξέραμε την φόρμουλα  για να παίζουμε εύκολα, θα ήταν πολύ καλύτερα. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις. Στο πρώτο ημίχρονο  έκαναν πολλές ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν».  
 Εν τω μεταξύ θέμα αποτελεί στην Ισπανία, η «σύλληψη» του  Κριστιάνο Ρονάλντο από την κάμερα στο ημίχρονο, όταν οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο τούνελ, να λέει στον Πέπε: «δεν ξέρουμε να αμυνθούμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics