Breaking News
09 Μαρτίου 2017

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι καλύτερη ομάδα από την Μπενφίκα και το απέδειξε εμφατικά απόψε στο «Ιντούνα Παρκ» νικώντας τους Πορτογάλους με 4-0 και παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού υπερκάλυψε το 0-1 της Λισσαβόνας.

Σε ένα παιχνίδι με αυξημένο ενδιαφέρον και από ελληνικής πλευράς, αφού τέθηκαν αντιμέτωποι τρεις εν ενεργεία διεθνείς (Παπασταθόπουλος - Μήτρογλου, Σάμαρης), οι Βεστφαλοί έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ύστερα από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ.

Η Ντόρτμουντ έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 59΄ με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισιτς, για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο Γκαμπονέζος άσος της: ο Ομπαμεγιάνγκ έφτασε στο χατ-τρικ νικώντας τον Έντερσον στο 61΄ και το 85΄, για να δώσει απολύτως θριαμβευτικό τόνο στην πρόκριση της ομάδας του, με τον Μπάρτρα να έχει «σημαδέψει» το δοκάρι στο 84΄.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάστρο, Ντεμπελέ, Πίστσεκ - Σάμαρης

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος (88΄ Γκίντερ), Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Πίστσεκ, Κάστρο, Ντουρμ, Ντεμπελέ (81΄ Καγκάβα), Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ (86΄ Σούρλε).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Έντερσον, Σεμέδο, Λουιζάο, Λίντελοφ, Ελισέου, Αλμέιδα, Σάμαρης (74΄ Ζίβκοβιτς), Πίτσι, Τσέρβι (82΄ Χιμένες), Σάλβιο (64΄ Σάλβιο), Μήτρογλου. 

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics