Breaking News
01 Μαΐου 2017

Η Μαδρίτη και το Μόντε Κάρλο είναι οι δυο πόλεις που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον το προσεχές διήμερο. Ημιτελικοί Champions League και η αρχή γίνεται αύριο Τρίτη με μία κόντρα που πλέον έχει σημαδέψει την δεύτερη δεκαετία του αιώνα.

 

Οταν στο μέλλον θα μιλούν για τις μεγάλες μάχες των 10's, σίγουρα το Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης θα κατέχει περίοπτη θέση. Αντίπαλοι σε δύο τελικούς (2014, 2016) και ενδιάμεσα σε προημιτελική φάση (2015) με τη «βασίλισσα» νικήτρια παντού, η Ατλέτικο αναζητά «εκδίκηση» σ΄αυτή τη διπλή σύγκρουση, πρώτα στο «Μπερναμπέου» και μετά (10/5) στο «Καλντερόν».

Σημαντικό πρόβλημα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε η θέση του δεξιού μπακ με τραυματίες τους Χουάνφραν και Βρσάλκο ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Χιμένες. Οσο για τη Ρεάλ, ο Μπέιλ θα είναι απών κι έτσι η ομάδα θα πάρει ξανά τη «Βιταμίνη Ι» όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι ισπανικές εφημερίδες, όταν αναφέρονται στον Ισκο!

Την Τετάρτη στο «Λουϊ II» του Μόντε Κάρλο η Μονακό υποδέχεται τη Γιουβέντους. Μεγάλο φαβορί οι Ιταλοί, όμως τα πιτσιρίκια του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν... τρελάνει κόσμο. Ποιος τολμά να υποτιμήσει τη Μονακό, ειδικά τώρα που η ψυχολογία της είναι στα ύψη καθώς βρίσκεται «αγκαλια» με τον τίτλο της Ligue 1; Μοναδικός απών από τον ημιτελικό θα είναι ο Σάμι Κεντίρα της Γιουβέντους λόγω καρτών.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη (21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (ρεβάνς 10/5)

Τετάρτη (21:45)

Μονακό-Γιουβέντους (ρεβάνς 9/5)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics