Breaking News
27 Ιουνίου 2017

Το χρυσό μετάλλιο στα 420 κατέκτησαν στη ρεγκάτα του Κίελο της Γερμανίας οι αθλητές του ΝΟΤΚ Τέλης Αθανασόπουλος -Δημήτρης Τάσσιος.

Με Χρυσό μεταλιο στα 420 στις αποσκευες τους απο την εβδομαδα Κιελου Γερμανιας επιστρέφουν οι αθλητές του ΝΟΤΚ Τέλης Αθανασόπουλος -Δημήτρης Τάσσιος !!!

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές U17 ως Εθνική Ελλάδος κατάφεραν ανάμεσα σε 135 συμμετοχές από 13 χώρες και έπειτα από 10 κούρσες να ανεβάσουν την ελληνική σημαία στον ψηλότερο ιστό.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των Νούτσου Στέλιου - Καμπουρίδη Παναγιώτη στα 49er, αλλά και του Πρωταθλητή ΑμεΑ του ΝΟΤΚ Θοδωρή Χωραφιάρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοιας ΑμεΑ στα 2.4mr.

Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν κάτω από έντονες καιρικές συνθήκες αλλά οι αθλητές του Ναυταθλητικου Ομιλου Τζιτζιφιων Καλλιθέας κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics