Breaking News
14 Ιουλίου 2017

Η κληρωτίδα του Champions League δε χαμογέλασε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το γ γύρο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν σε Βελιγράδι ή Ποντγκόριτσα (Παρτίζαν-Μπούντουσνοστ) με επιπλέον πονοκεφάλους για τα εξωαγωνιστικά, εφόσον περάσουν οι πρωταθλητές Σερβίας. Η ΑΕΚ βρήκε μάλλον μία από τις "ισχυρές" αντιπάλους, αφού θα πρέπει να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση του γ γύρου του Europa League με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του ζευγαριού Πανιωνίου-Γκόριτσα.
Βαλκανικό ντέρμπυ για τον Ολυμπιακό, που θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Παρτίζαν (Σερ.)-Μπούντοσνοστ (Μαυρ.), με τους πρωταθητές Σερβίας να έχουν κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς. Εφόσον προκριθούν, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, προβληματισμό προκαλεί και η συνύπαρξη των ερυθρόλευκων οπαδών (αδερφοποιημένων με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα) με εκείνους της Παρτίζαν (με δεσμούς με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ). Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο εκτός έδρας.
Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε μείνει στην κληρωτίδα μαζί με την Μπριζ, πριν ταξιδέψει για τη ρεβάνς στη Ρωσική πρωτεύουσα. Η Ένωση είχε αποκλείσει την άλλη ομάδα της Μόσχας, την Σπαρτάκ, με νίκη 2-1 στη Φιλαδέλφεια (0-0 στη Μόσχα) στο β γύρο του UEFA τη σεζόν 1991-92.
Ο ΑΠΟΕΛ που έχει κερδίσει 1-0 τη Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο στο πρώτο ματς, εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Βιτορούλ.
Οι αγώνες θα γίνουν 25/26 Ιουλίου και 1/2 Αυγούστου.
Προορισμός Βελιγράδι
Η Παρτίζαν μοιάζει ως ο πιο πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Σερβίας έχουν μια καυτή έδρα και ψάχνουν να επανέλθουν σε ομίλους από τη σεζόν 2010-11. Προπονητής ήρθε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς με θητεία στην Ισπανία, ενώ ξεχωρίζουν ο βραζιλιάνος μέσος Λεονάρντο και ο νεαρός σέντερ φορ Ούρος Τζόρτζεβιτς.
Υπέρβαση κόντρα στην "εθνική Ρωσίας"
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συγκαταλέγεται στους "μεγάλους" του Ρωσικού ποδοσφαίρου (13 πρωταθλήματα, 2η πέρυσι) και αποτελεί τη βάση της εθνικής Ρωσίας: Ακινφέεφ, αδέλφια Μπερεζούτσκι, Ιγκνιάσεβιτς, Σενίκοφ, Ντζαγκόεφ, Γκολόβιν αλλά και τον γνωστό από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ Ισραηλινό μέσο, Μπίμπρας Νάτχο.
Προπονητής της είναι ο Λευκορώσος Βίκτορ Γκοτσαρένκο, δημιουργός της σπουδαίας Μπάτε Μπορίσοφ, πρωταθλήτριας στη χώρα του, με συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μάλιστα ο 40χρονος τεχνικός είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League 2009-10 με την Μπάτε (2-2 στο ΟΑΚΑ και ήττα 2-1 στο Μινσκ για την Ένωση).
Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League
Η UEFA γνωστοποίησε πριν λίγη ώρα και τους πιθανούς αντιπάλους των Ελληνικών ομάδων στο γ γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός, που είναι στους "ισχυρούς" θα έχει ομάδα που θα προκύψει από ζευγάρι του β γύρου.
Όσιγιεκ-Λουκέρνη (2-0)
Καμπάλα-Γιαγκελόνια (1-1)
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Λίνγκμπι (0-1)
Στουρμ Γκρατς-Μλάντοστ (0-1)
Νόρκεπινγκ-Τρακάι (2-1)
(σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)


Στους "ισχυρούς" θα είναι και ο ΠΑΟΚ με ακόμη καλύτερες πιθανότητες στη δική του κλήρωση.
Ολίμπικ Ντόνετσκ
Προγκρές Νιέντερκορν-ΑΕ Λεμεσού (0-1)
Καϊράτ Αλμάτι-Σκεντερμπέου (1-1)
Ντιναμό Βουκουρεστίου
Βαντούζ-Οντ Γκρένλαντ (0-1)
Άρκα Γκντίνια
Τέλος, ο Πανιώνιος εφόσον αποκλείσει την Γκόριτσα θα έχει να αποφύγει δύο μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν και η Μπορντό.
Μίλαν
Μπορντό
Όστερσουντς – Γαλατά (2-0)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρέικιαβικ (3-1)
Χάιντουκ – Λέφσκι Σόφιας (1-0)
Χάουγκεσουντ – Λεχ Πόζναν (3-2)

cnn.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics