Breaking News
25 Ιουλίου 2017

Τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θέλει να βάλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την επικίνδυνη Παρτίζαν. Οι σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι για την ενδεκάδα.

 

«Ποδαρικό» με άρωμα πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός


Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (21:45, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες είναι αδελφοποιημένο σωματείο με τον Ερυθρό Αστέρα και οι Σέρβοι με τον ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο της πρωταθλήτριας Σερβίας θα μοιάζει με «καμίνι» και αυτό είναι ένα από τα σημεία που στάθηκε στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης.

Παράλληλα, αυτό είναι το πρώτο επίσημο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο τελευταίο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη έδειξαν πως αντιμετωπίζουν κάποια «θεματάκια» που προσπάθησε να λύσει τις επόμενες μέρες ο Κοσοβάρος προπονητής.

Όσον αφορά τις σκέψεις του 45χρονου τεχνικού για τα πρόσωπα με τα οποία προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο «Παρτιζάνα», είχε κάποια διλήμματα κυρίως στην άμυνα και την επίθεση.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, αν και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πυρετό, αλλά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει.

Την τετράδα στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα αποτελέσουν οι Φιγκέιρας (αντί του τραυματία Ομάρ), Ρομαό ή Βούκοβιτς μαζί με τον Ρέτσο και ο Κούτρης που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χάσι.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ως «εξάρι» ο Σιώπης και στη θέση «8» ο Οφόε, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Καρσελά ή ο Πάρντο και στα αριστερά ο Μάριν.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπεν, αν και υπάρχουν δύο σενάρια για Εμενίκε και Σεμπά.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την Παρτίζαν. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλίαϊτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς και Μιλίετιτς. Σταχαφ θα είναι ο Έβερτον με τον Κόσοβιτς, με τους Λεονάρντο και τον Γιάνκοβιτς στα πλάγια. Ο Ταβάμπα θα είναι πιο μπροστά και ο Τζούρτζεβιτς θα παίξει ως σέντερ φορ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics