Breaking News
25 Αυγούστου 2016

H adidas αποκαλύψε την επίσημη μπάλα της φάσης των ομίλων του UEFAChampionsLeague για τη σεζόν 2016/17. Η μπάλα που θα κρίνει ποιοι θα είναι οι νικητές του σημαντικότερου τίτλου στην Ευρώπης, έχει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που περιλαμβάνει αποτυπωμένα σχόλια από παίκτες της adidas για το τι σημαίνει γι αυτούς η νίκη.

Τα χειρόγραφα μηνύματα προέρχονται από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του ποδοσφαίρου στον κόσμο, όπως οι MesutOzil, ToniKroos, JamesRodriguez και GarethBale, οι οποίοι γράφουν πώς καταφέρνουν και φτάνουν στη νίκη: «Δώσε τη ζωή σου στο παιχνίδι, εγώ αυτό κάνω» - Ozil, «Ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι τα πάντα» - ToniKroos, «Η δημιουργικότητα κερδίζει το παιχνίδι», - JamesRodriguez και «Το να είμαι πιο γρήγορος και από σφαίρα» - Bale.

Η νέα μπάλα έχει άσπρα πάνελ με πράσινα αστέρια ανάμεσα και βασίζεται στο σχεδιασμό του λογοτύπου του UEFAChampionsLeague. Όπως σε όλες τις μπάλες της adidas για το ChampionsLeague, η εξωτερική επιφάνεια της μπάλας είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα, τέλεια επαφή και κορυφαία απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η μπάλα θα χρησιμοποιηθεί στα Ευρωπαϊκά γήπεδα από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου 2016.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics