Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2016

Με στόχο να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν για να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» του Europa League θα αγωνιστούν απόψε οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέναντι σε Θέλτα, ΑΠΟΕΛ και Σλόβαν Λίμπερετς.


Σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή θα έχουν οι «πράσινοι». Η 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου φέρνει την ελληνική ομάδα απέναντι στην Θέλτα στο Βίγκο (20:00), σε ματς που και οι δύο αντίπαλοι «καίγονται» για το «τρίποντο».

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέο «στραβοπάτημα» εάν θέλει να ελπίζει βάσιμα στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές για τον Αντρέα Στραματσόνι (τιμωρημένοι οι Ιβάνοφ, Γουακάσο, τραυματίες οι Χουλτ και Μέστο, καθώς και οι ανέτοιμοι Λέτο, Μπουμάλ), παρ΄ όλα αυτά υπάρχει πίστη στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Μπαλαΐδος».
Τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς έχει ο ΠΑΟΚ (10ο γκρουπ), παρά το γεγονός θα παίξει εκτός έδρας. Οι Τσέχοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία μίας εβδομάδας, μετά το «χτύπημα» απανωτών ιώσεων στους ποδοσφαιριστές τους, γεγονός που έβαλε την ομάδα σε καραντίνα από την περασμένη Παρασκευή έως και προχθές το βράδυ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από το 0-0 με την Φιορεντίνα στην Τούμπα κι έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.
Η «μάχη των πρωταθλητών» Ελλάδας και Κύπρου, Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ, θα ρίξει την «αυλαία» στις προσπάθειες των ομάδων της χώρας μας στην 2η αγωνιστική των ομίλων (7ος). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το «χαστούκι» στη Λάρισα και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο, παραμένουν το φαβορί για το 2Χ2 στο ξεκίνημα των ομίλων (επικράτησαν στην πρεμιέρα της Γιανγκ Μπόις).
Οι Κύπριοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.700 οπαδούς τους που «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (πριν από δύο εβδομάδες επιβλήθηκαν στη Λευκωσία της Αστάνα).
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics