Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΑΠΟΕΛ, κατά διαστήματα έμοιαζε καταιγιστικός, ωστόσο οι Κύπριοι εκμεταλλευόμενοι μία κακή έξοδο του Λεάλι έφυγαν με τη νίκη (1-0) από το Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, δημιούργησε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες(3 δοκάρια0 ωστόσο δεν κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει και πλέον έμειναν δεύτεροι στον όμιλο, πίσω από την κυπριακή ομάδα που έκανε το δύο στα δύο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός είχε 21 προσπάθειες για γκολ, τα κόρνερ ήταν 10-1, είχε 63% κατοχής ενώ είχε 90% ολοκληρωμένες πάσες που συνολικά ήταν 474 έναντι 168! Ωστόσο οι αριθμοί δεν κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα με τους Πειριαώτες να χάνουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες μετά από την ήττα στη Λάρισα.

ΓΚΟΛ: 10' Σωτηρίου

ΔΟΚΑΡΙΑ: 20' Φορτούνης, 48' Σεμπά, 66' Ιντέγε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 11' Μποτία, 38' Μιλιβόγεβιτς, 45+1' Μαρίν - 45' Σωτηρίου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζιλ (Πολωνία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (78' Μάρτινς), Φορτούνης (64' Ελιονούσι), Μαρίν (78' Καρντόσο), Σεμπά, Ιντέγε.

ΑΠΟΕΛ (Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόγλιο (65' Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82' Αστίθ), Βάντερ (68' Εφραίμ), Σωτηρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics