Breaking News
20 Οκτωβρίου 2016

Σε... περιπέτειες μπήκε ο ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Μπακού για την 3η αγωνιστική του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κιντάνα (56΄), Αμιργκουλιγιάεφ (87΄)Ηττα με 2-0 και «καμπανάκι» για τον ΠΑΟΚ στο Μπακού
Ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε την καλή του ως τώρα αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες και πάνω από όλα μια ομάδα που επέλεξε το «μη χείρον», με την ξεκούραση βασικών παικτών και αυτό το πλήρωσε.

Διαιτητής: Γιεφέτ (Ισραήλ)

Κίτρινες: Αμιργκουλίγιεφ, Εντλόβου

Κάραμπαχ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Εντλόβου (74' Μαντάντοφ), Μουάρεμ (92΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίγεφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Χιουσέινοφ, Κιντάνα (90' Αλασκάροφ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρελα, Κρεσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας (59' Μπίσεσβαρ), Τιαμ (66' Περέϊρα), Καμπος (75' Κουλούρης) και Ροντρίγκες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics