Breaking News
04 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων απόψε, καθώς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της Τούμπας, έχασε για δεύτερη φορά από την Γκαραμπάχ, αυτή τη φορά στην Τούμπα με 1-0 και μένοντας στους 4 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, πρέπει να νικήσει Φιορεντίνα και Σλόβαν Λίμπερετες για να ελπίζει σε πρόκριση.


Οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι του, αν και στο διάστημα 20΄ - 25΄ ανέπτυξε έντονη επιθετικότητα. Στο 21΄ ο Κάνιας μπήκε στη μεγάλη περιοχή των Αζέρων αλλά τη στιγμή του σουτ πρόλαβε ο Χουσέινοφ να παραχωρήσει κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό ο Μυστακίδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Σέχιτς να διώχνει σε κόρνερ και στην εκτέλεσή του από τον Ροντρίγκες ο Τζαβέλλας έκανε «τακουνάκι» αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της και να τη σπρώξει προς τα δίχτυα.
Σταδιακά ο ΠΑΟΚ άρχισε να μειώνει ρυθμό, η Γκαραμπάχ ένιωσε την πίεση να χαμηλώνει και βρήκε αμυντική ψυχραιμία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε επιθετικά και στο 48΄ η κάθετη πάσα στον Κιντάνα εξουδετερώθηκε την τελευταία στιγμή από τον Λέοβατς, που παραχώρησε κόρνερ.
Στο 58΄ ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Αθανασιάδη, που σούταρε άστοχα με τον κόσμο να δυσφορεί για τον διεθνή φορ, ο οποίος συμπλήρωσε απόψε 50 ευρωπαϊκές συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Το προβλέψιμο παιχνίδι των γηπεδούχων αντιμετωπιζόταν εύκολα από τους Αζέρους, που στο 69΄ με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Μίτσελ (είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά πριν) σκόραραν το 0-1 με έξοχο σουτ.
Στο 84΄ από σέντρα του Λέοβατς ο Περέιρα έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σέχιτς, ενώ στο 87΄ και στο 89΄ η Γκαραμπάχ πλησίασε κοντά στο 0-2 με τον Ρεϊνάλντο, που δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Γλύκου, ενώ στη λήξη του παιχνιδιού οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics