Breaking News
24 Νοεμβρίου 2016

«Αποχαιρέτισε» και με... τη βούλα την Ευρώπη, στο «Άμστερνταμ Αρένα» ο Παναθηναϊκός, όπου ηττήθηκε με 0-2 από τον Άγιαξ και η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League με την Θέλτα στο Απόστολος Νικολαΐδης θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για το «τριφύλλι». Στο 39΄ ο Σένε και στο 50΄ ο Τέτε ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.



Η πρόκριση, βέβαια, δεν χάθηκε για την ομάδα του Στραματσόνι στην Ολλανδία, αλλά από την προηγούμενη αγωνιστική με την εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης. Απλά σήμερα οι «πράσινοι» ήθελαν ένα καλό αποτέλεσμα, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά ούτε αυτή την φορά τα κατάφεραν προδομένοι από τα ατομικά λάθη των παικτών τους (Στιλ, Χουλτ). Ήττα νούμερο 4 για τον Παναθηναϊκό, δεύτερη στα ματς με τον «Αίαντα» και γενικότερα ο προβληματισμός που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο συνεχίζεται.

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου 45λεπτου δεν ήταν κακός και παρά το γεγονός ότι ο Άγιαξ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ήταν η ομάδα που είχε τις καλύτερες στιγμές στο ματς για να προηγηθεί. Αρχικά με το φάουλ του Γουακάσο στο 21΄ και στη συνέχεια με την κορυφαία ευκαιρία του Ιμπάρμπο στο 26΄, όταν το πλασέ του Κολομβιανού από πλάγια θέση βρήκε το δοκάρι του Ονάνα.

Οι γηπεδούχοι που προσπαθούσαν κυρίως από τα άκρα με τον ταχύτατο Γιούνες, αλλά και τον Σένε να οργανώνει το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, δε μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του «τριφυλλιού». Παρ΄ όλα αυτά, όμως, βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν, χάρις στο τραγικό λάθος του Λουκ Στιλ στο 39΄. Ο Σένε εκτέλεσε το φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Στιλ έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας και με τον τρόπο αυτό ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ (1-0).

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄. Από ένα «φτηνό» λάθος του Νίκλας Χουλτ έξω από την περιοχή, ο Τέτε έγινε κάτοχος της μπάλας και με δεξί ευθύβολο σουτ «έγραψε» το 2-0. Από κει και πέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού «παράτησαν» το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έχασαν μια-δύο καλές ευκαιρίες με τους Σένε και Κασιέρα, ωστόσο, ούτε κι αυτοί έδειξαν διάθεση για να πετύχουν κι άλλο γκολ.

Διαιτητής: Αλεξέι Εσκόφ (Ρωσία)

Κίτρινες: Ντάικς - Βιγιαφάνιες, Γουακάσο

ΑΓΙΑΞ (Πέτερ Μπος): Ονάνα, Τέτε, Γιουνές (62΄ Κλέμεντ), Βέστερμαν, Τσέρνι, Κασιέρα, Σένε (69΄ Ντε Γιονγκ), Φαν ντε Μπικ, Νούρι, Ντάικς, Ντε Λιτ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Σάμπα (57΄ Ιβανόφ), Ιμπάρμπο (75΄ Ρινάλντι), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (63΄ Λεντέσμα), Γουακάσο, Χουλτ, Μολέδο, Κουλιμπαλί

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics