Breaking News
25 Νοεμβρίου 2016

 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο ο Κώστας Φορτούνης έκλεψε την παράσταση και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής του Europa League.

Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού έλαμψε με την συνολική του απόδοση, ενώ πέτυχε και ένα εξαιρετικό γκολ με απευθείας εκτέλεσης φάουλ.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων συμπεριλήφθηκε στην καλύτερης ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης μαζί με τους Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Σρνα (Σαχτάρ), Κόστα (Σπάρτα Πράγας), Σκρτελ (Φενέρμπαχτσε), Φαν Ντερ Μπέικ (Άγιαξ), Τίλεμανς (Άντερλεχτ), Κονοπλιάνκα (Σάλκε), Τζέκο (Ρόμα), Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ) και Αντούριθ (Μπιλμπάο).

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics