Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

Να εκμεταλλευτεί την έδρα στο πρώτο παιχνίδι, θέτει ως προτεραιότητα ο Πάουλο Μπέντο, για τη διπλή αναμέτρηση με την Οσμανλίσπορ, στη φάση των «32» του Europa Legue και θεωρεί την αντίπαλό του μια ομάδα με ποιότητα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση, τόνισε: 

«Θα πρέπει να αναλύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον αντίπαλό μας. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία βρέθηκε σε έναν όμιλο όπου για να πάρει την 1η θέση, θα έπρεπε κυρίως να επικρατήσει της Βιγιαρεάλ. Αυτός ήταν ο κυριότερος αντίπαλος και το κατάφερε δύο φορές, αφού δεν ηττήθηκε σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις. Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα, που κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. 

Επίσης στο πρωτάθλημα έχει μόνο δύο ήττες. Πρόκειται, λοιπόν, για μια δυνατή ομάδα, που έχει ποιότητα. Γενικότερα, είναι δύσκολο να παίζουμε με τούρκικες ομάδες, γιατί υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο τουρκικό ποδόσφαιρο και επιπλέον υπάρχουν και όσα συνοδεύουν έναν αγώνα στην Τουρκία». 
Και κατέληξε: «Η Οσμανλίσπορ διαθέτει μία έδρα δύσκολη και γι' αυτό εμείς πρέπει να είμαστε όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται, να εκμεταλλευτούμε το πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics