Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Οσμανλίσπορ με 3-0 και θα βρεθεί στην αυριανή (Παρασκευή) κλήρωση της Νιόν για τη φάση των «16» στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Τουρκία χάρη στα γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Ιρανός στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα. Ο Νορβηγός γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα γκολ.

 

ΣΚΟΡΕΡΣ: 47', 87' Ανσαριφάρντ, 70' Ελιουνούσι

ΔΟΚΑΡΙ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 67' Μάιερ, 90'+2' Μπιφουμά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαντ (Ουγγαρία)

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούκσου, Προχάτσκα, Πίντο (67' Μπαγίρ), Εντιαγέ, Τσαγκιράν (75' Γκιουβέν), Μπιφουμά, Μάιερ, Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Γουεμπό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς (66' Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Φορτούνης (86' Ρομαό), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics