Breaking News
09 Μαρτίου 2017

 

Ευρωπαϊκή βραδιά απόψε για τον Ολυμπιακό, που μετά την Οσμάνλισπορ θα αντιμετωπίσει κι άλλη τουρκική ομάδα, αυτή τη φορά για τη φάση των «16» στο Europa League.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:05) την Μπεσίκτας, χωρίς τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο και με υπηρεσιακό (;) προπονητή τον Βασίλη Βούζα.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ δύσκολη, πρωτίστως λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται και ακολούθως επειδή η αντίπαλός τους είναι μια δυνατή και ποιοτική ομάδα, με ποδοσφαιριστές όπως οι Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ, Μπάμπελ, Τόσιτς και Ταλίσκα.
Από εκεί και ύστερα η βραδιά περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια, με τους «εμφυλίους» Σάλκε-Γκλάντμπαχ, Γάνδη-Γκενκ, το ματς Λιόν-Ρόμα, τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Άντερλεχτ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίζει στη Ρωσία με τη Ροστόφ και τα παιχνίδια Λιόν-Ρόμα, Κοπεγχάγη-Άγιαξ, Θέλτα-Κράσνονταρ.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics