Breaking News
23 Μαρτίου 2017
Σφραγίζοντας την παγκόσμια κυριαρχία του στον ακοντισμό στην κατηγορία του , για μια ακόμα φορά, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης κέρδισε σήμερα το χρυσό μετάλλιο και στο αγώνισμα του ακοντισμού στο Ντουμπάι ρίνοντας το ακόντιο στα 28,76 επικρατώντας ξεκάθαρα από τον δεύτερο Astarov Elvin που έκανε βολή στα 23,56!

Υπενθυμίζεται ότι ο γίγαντας αθλητής από τη Μεσαρά, άνοιξε την αθλητική χρονιά 2017 με αγώνες στο εξωτερικό Ντουμπάι όπου ήδη έχει κερδίσει το απόλυτο , δηλαδή δύο στα δύο χρυσά σε σφαιροβολία και ακοντισμό, στη σπουδαία διοργάνωση του  9th  Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής θα λάβει μέρος σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στο Ντουμπάι, το Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 25 – 27 Μαρτίου.

Το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics